Bo hos oss

Rum

Våra fina rum har oljade parkettgolv med golvvärme, i-Pod dockningsstation, hårfön, stor flatscreen TV, fåtölj, rymlig garderob och ett bra skrivbord. Alla rum har sitt eget helkaklade badrum med dusch & WC och golvvärme.
 

Extrasäng
Det finns möjlighet att ta in extrasäng eller barnsäng i samtliga rum. Extrasäng kostar 200 kronor per natt och barnsäng är gratis.
 

Sänglinne och handukar
Förutom sänglinne ingår det alltid en liten och en stor handduk per person.


TV
Varje rum har en flatscreen-TV med massor av kanaler.


Internet

Våra gäster har gratis tillgång till internet via WiFi.


Frukost och kvällsfika
Frukosten består vanligtvis av yoghurt, fil och flingor, mjukt och hårt bröd med pålägg, ägg, kaffe/the och juice. Säg till om du har några speciella behov så försöker vi fixa det (laktosfritt, glutenfritt osv). Om du inte väljer att äta från frukostbuffén, som serveras varje dag från 7.00 – 8.30, kan du fixa din egen frukost med varorna i kylskåpet. Det är också ok att ta sig en kvällsfika därifrån.


Klädvård

Strykjärn & strykbräda finns att låna och behöver du tvätta någonting finns tvättmaskin och torktumlare.


Husdjur och Rökning
Nej, husdjur får inte bo i våra rum och Check Inn är rökfritt.


Incheckning och utcheckning
Incheckning från 15.00 och utcheckning senast 10.00 - om vi inte kommer överens om annat. Det går bra att lämna väskor över dagen.

Allmänna villkor
Bokningen är bindande både för beställare och hotellet i och med att den bekräftats av hotellet. Bekräftelse sker genom e-mail. Vid bokning skall namn, e-postadress, postadress och mobiltelefonnummer. Incheckning sker från kl 15 på ankomstdagen eller enligt överenskommelse. Utcheckning sker senast kl 10 på avresedagen.

Eventuell avbeställning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst. Avbokar man senare debiteras en natt. Detta gäller även vid utebliven ankomst. 

Har du beställt för en viss tid men avreser före denna tids utgång får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet debiteras ytterligare ett dygn.

Betalning sker med bankgiro eller med kreditkort via PayPal on-line före ankomst alternativt med kreditkort eller kontant under vistelsen. Företagsgästers boende kan faktureras mot en faktureringsavgift på 50 kronor.

Enligt svensk lag svarar hotellet för dig och dina ägodelar endast om skada vållats av hotellets personal.

Gästen ansvarar själv för skada som han eller hans gäster vållar inom hotellet.

Husdjur och rökning är inte tillåtna på Hotell Oskar. Vid överträdelse av detta har Hotell Oskar rätt att debitera extra kostnader för brandkårsutryckning, allergisanering osv.